Съдържание на сайта

Сържанието е най-важния елемент от един Интернет сайт.

Докато уеб дизайна и функционалността правят разглеждането на сайта приятен и удобен за потребителите, именно съдържанието е това, което привлича посетителите на вашият уеб сайт.
Интернет потребителят посещава определени уеб сайтове за да получи информация - новини, контакти, промоции, цени, детайлна информация за продукт или услуга от които той се интересува.

Ние знаем, че именно съдържанието на един уеб сайт определя неговия успех и колко популярен ще е той сред Интернет потребителите.

За това нашата платформа е фокусирана именно върху това как бързо и лесно, без ограничения в количеството да успеете да въведете информацията от която имате нужда на вашия уеб сайт.

Съдържание на уеб сайта е не само текста, който ще публикувате, а и всички картинки, файлове, видео и презентации които вашите посетители ще искат да видят.

С платформата на iweb.bg имате възможност да създавате неограничен брой страници и под-страници. Така лесно и бързо можете да създадете голям и популярен уеб сайт който да описва вашият бизнес, продукт или търговска марка точно и в детайли.

Всяка една създадена страница има възможност за качване на картинки, музика, видео или различни документи, да я превърнете в галерия или в секция за новини. С платформата на iweb.bg нямате никакви ограничения да представите вашия бизнес по най-добрия начин.