Главно меню

Главното меню е основното и най-важното съдържание на вашият уебсайт.

Там се намира началната страница на уебсайта, информация за вашият бизнес, контакти, новини и галерии.
Това всъщност е информацията която ние препоръчваме да присъства в главното меню. Според нуждите на Вашият бизнес, можете да сложите друга важна информация, която мислите че принадлежи там.


Главното меню има възможност за ограничен брой страници от първо ниво, за да бъде вашият уебсайт прегледен и лесен за навигация. Съответно към тези главни страници от първо ниво можете да създавате неограничен брой подстраници до три нива във навигацията.
Това според нас прави уебсайта много по-лесен за навигация и ориентиране на потребителя от колкото много страници всички изброени в главното меню.

От друга страна тези подстраници са видими за търсачките, така че няма нужда да се притеснявате за тяхното индексиране - подстраниците се индексират също толкова добре колкото и страниците от първо ниво.

Освен видимите страници в навигацията, главното меню ви дава възможност да създавате вътрешни страници. Те НЕ не са част от навигацията. Вместо това те могат да се използват за вътрешни връзки – към тях можете да създавате връзки от всяко друго място във уеб сайта.