Меню с парола

Менюто с парола е достъпно само за регистрирани потребители.

Самата навигация и заглавие на страниците видима за търсачките и потребителите на уеб сайта, за да може даден потребител да се ориентира каква информация може да очаква да получи ако се регистрира.

Съдържанието на страницата обаче е достъпно само при въведени правилни потребителско име и парола. За да имат достъп до това съдържание даден потребител трябва да се регистрира използвайки регистрационната форма. Модула за регистрация има няколко режима на работа, които могат да се използват според нуждите на вашият уеб сайт.

Опция 1: Всеки регистриран потребител автоматично получава достъп до страниците защитени с парола.

Опция 2: След регистрация, потребителят трябва да бъде одобрен от администратора и активиран и чак тогава получава достъп до страниците с парола.

Опция 3: Страниците с парола могат да се освободят от защитата и да станат видими за всички потребители. Тази опция може да се използва в случай, че даден сайт няма нужда от страници защитени с парола, а вместо това има нужда по-динамично да разположи своето съдържание.


Въпреки че тази функционалност изглежда сложна на пръв поглед, Вие можете бързо и лесно да променяте тези параметри като натиснете само един бутон пред Административния Панел на iweb.bg