Начало » Услуги » Онлайн магазин

Онлайн магазин

Корпоративен сайт за онлайн търговия или професионална презентация на Вашите продукти. Модерен каталог за категоризиране по ред показатели, разнообразни методи за плащане и доставка. Онлaйн магазинът на iweb.bg е един мощен инструмент за развиване на Вашият бизнес.

iWeb.bg предлага завършено решение за онлайн търговия за фирми от всякакъв тип. Няма нужда да се занимавате със софтуер, инсталация и кодове. Получавате напълно готов Интернет магазин до дни.

Онлайн търговията отдавна е мултимилионен бизнес в световен мащаб, а вече придобива все по-голямо значение и в България. Сега е моментът да осъвремените бизнеса си и да достигнете до много повече потенциални клиенти и партньори. При това с безупречно качество и на великолепна цена!

Освен изработването на уеб сайт с онлайн магазин, пакетът  включва вградена оптимизация за търсачки, както и статистика и анализ на потребителите. Формата за обратна връзка пък дава възможност за директен контакт с вашите настоящи и потенциални клиенти.

Не на последно място, широкият спектър от важни допълнителни услуги като дизайн по поръчка, популяризация и външни интеграции прави iWeb.bg вашият предпочитан партньор в онлайн пространството.