Начало » Услуги » SEO оптимизация

SEO оптимизация

За да е ефективен, един уеб сайт трябва да е добре индексиран в търсачките. Има редица правила, които трябва да бъдат спазени, за да бъде една страница разбираема и добре оформена за търсещите роботи. Дори и да сте запознати със всички правила за добре оптимизираната интернет страница - това да ги приложите на практика би отнело дълги часове работа, дори и на специалист. А колкото по-голям и богат на информация е вашият уеб сайт - толкова повече работа ще имате по него. Например всяка една страница трябва да има уникална мета информация, която при повечето сайтове се въвежда на ръка.

Платформата на iweb.bg има автоматизирана система за SEO оптимизиране. Това означава, че всяка една страница от вашият уеб сайт е оптимизирана за търсачките още в момента в който я създадете и без да правите каквото и да било.

Ако пък искате да постигнете още по-добри резултати - предлагаме набор от инструменти за SEO.

Има много различни критерии, според които търсачките оценяват всяка една от милиардите страници в интернет. Уеб сайтовете от IWEB.BG са изградени спазвайки най-стриктно правилата за изработка на добре оптимизиран уеб сайт. Например ние използваме само CSS структура за нашите сайтове, която за разлика от остарялата структура с таблици, е разбираема за търсачките и лесна за индексиране .

Когато става въпрос за уеб дизайн и уеб програмиране ние не пестим усилия.