Начало » Функционалност » Платежни елементи за магазини

Интеграция на платежни елементи

Платформата на  iWeb.bg разполага с вградени модули за онлайн разплащане. Вашите клиенти ще могат лесно и удобо да поръчват различни продукти, а средствата ще пристигат по-бързо до вас.

1. PayPal - Част от компанията eBay Inc., която дава възможност за трансфер на пари чрез уеб сайт. PayPal представлява електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи. Потребители са частни лица, търговци, големи фирми и корпорации (за последните се отчитат такси при паричен трансфер, за останалите услугите са безплатни).

2. ePay - Дава възможност на българските търговци да получават плащания по Интернет, чрез национални дебитни и международни кредитни карти. ePay.bg може да се използва както от граждани на страната, така и от чужденци желаещи да закупят стоки или да се възползват от услуги предлагани от българските фирми.

3. EasyPay - Използването на EasyPay е пряко свързано с вашия профил в ePay. Клиентите получават 10 цифрен уникален код с който могат да платят на всяка каса в страната, а сумата се получава в клиентската Ви микросметка в ePay.

4. Кредитни и депитни карти - ePay и PayPal позволяват директно плащане чрез кредитни и дебитни карти. Това означава, че дори вашият клиент да няма профил в една от двете системи, той може да плати директно със своята карта.