Начало » Функционалност

Административен панел

Административният панел е задължителен за съвременния уеб сайт и функцията му да предоставя актуални новини и информация, тъй като го прави лесен за управление и навигация.

За разлика от статичните сайтове, динамичният сайт с мощен административен панел може да бъде променян бързо и лесно. Това гарантира на интернет потребителите детайлна и актуална информация, което прави уеб сайта ценен и често посещаван, а бизнеса, който той презентира - търсен и уважаван.

Добрият административен панел трябва да е лесен за употреба, интуитивен и приятен за работа. Твърде често лесните за употреба панели дават минимален контрол над съдържанието, докато пълният контрол означава прекалено сложни манипулации.

С административния панел на iweb.bg имате пълен контрол върху Вашия уеб сайт, но той е интуитивен и лесен за употреба. Ще извършвате сложни компютърни операции без никакви усилия - в платформата на iweb.bg почти всичко се извършва с натискането на един бутон. За улеснение на нашите клиенти CMS модулът, през който се менажира текстовото и снимковото съдържание, емулира безпроблемната работа със стандартен Word документ.