Начало » Функционалност » Регистрирани потребители

Регистрирани потребители

Модулът за регистрирани потребители е специална програма, която дава или отказва достъп до дадена интернет страница. За достъп до защитената информация най-често се изисква въвеждане на потребителско име и парола, които се получават след регистрация.

Модулът за регистрирани потребители на нашата платформа има три режима на работа:

1. Изключен – достъпът до защитените страници е свободен и разрешен за всички.

2. След одобрение от администратор - администраторът на уеб сайта трябва да провери и одобри регистрация, за да даде достъп на съответния потребител. Потребителят автоматично се уведомява с имейл, че регистрацията му е активирана.

3. Регистрациите се активират автоматично – всеки който попълни необходимите данни за регистрация има достъп до защитената информация.

Това, кой режим на модула ще използвате, зависи от специфичните нужди на вашия бизнес и от вида на информацията, която възнамерявате да публикувате като защитена. Можете например да дадете достъп до информация, предназначена за вашите служители или пък бизнес партньори, което ще подобри вашата вътрешно - фирмена ефективност.

Можете да публикувате и информация, предназначена за повишаване на интереса на вашите посетители към даден продукт или услуга, например специални оферти или промоции. По този начин ще изградите една по-дълбока връзка с вашите потенциални клиенти.

Независимо дали ще използвате този модул за вашата вътрешно - фирмена организация или за да привлечете нови клиенти, този модул несъмнено ще подобри ефективността на вашата работа и ще увеличи вашите контакти.